Botoxbehandling

Behandling med Juvéderm®

Hyaluronsyra är ett i kroppen naturligt ämne som binder vatten. När vi åldras reduceras fett, muskulatur, elasticitet och fukt i huden. Juvéderm gel injeceras i SMÅ mängder under huden och återskapar på så sätt ett mjukt och naturligt resultat.
Juvéderm® är en så kallad filler med en serier geléer av hög kvalitet som innehåller syntetiskt tillverkad hyaluronsyra. Juvédermbehandling minskar effektivt rynkor, veck och tunna linjer i ansiktet alla områden och används för att återställa volymen i huden samt gör läpparna mer markerade.

Hyaluronsyra bryts ner och försvinner så småningom ur kroppen. Detta tar olika lång tid beroende på vilken Juvéderm-injektion som används samt personliga förutsättningar som exempelvis ålder.

Juvéderm® används till att minska statiska veck, alltså sådana veck som finns kvar i ansiktet när du är avslappnad. Alla produkterna innehåller bedövningsmedlet Lidocain, (tandläkarbedövning) och vi ger också
bedövningssalva vid vissa behandlingar.

Botoxbehandling med Vistabel®

Botoxbehandling med Vistabel® blockerar nervimpulsen till muskeln i området som behandlas och muskeln försvagas tillfälligt. Känseln påverkas inte och du kommer att ha kvar mimiken i ansiktet för ett mjukt och naturligt resultat. Effekten av Botox börjar märkas efter cirka en vecka. Efter två till tre veckor har man full effekt som sitter i ca fyra månader. Effekten avtar sedan succesivt.
Ett återbesök görs alltid efter 2-3 veckor med förstagångskunder för att kontrollera effekten. Eventuellt görs då en mindre korrigering som ingår i priset.
Botox är en säker och effektiv metod och det finns tusentals studier om ämnet.

Botox/glabella

Pannrynkor

Före

Efter

Före

Efter

Råd före och efter behandling

För att minimera risken för blånader efter behandlingen med Juvéderm/Botox, ska du undvika preparat av acetylsalisylsyra som exempelvis Treo och Magnesyl, NSAID-preparat som Ibumetin, Ipren och Voltaren eller kosttillskott Omega 3 någon vecka före behandlingen.

Smink & fysisk aktivitet

Efter behandlingen rekommenderas inte att använda smink eller utföra kraftig fysisk aktivitet de närmsta 12 timmarna.
Vi avråder också från solning och bastubad de följande två veckorna efter behandling

CareClinic

Kaggensgatan 4
392 32 Kalmar
070-586 56 35
helena@careclinic.se